Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
    :]
    :]
Terug

Webinar: verbeter je prestaties en welzijn door motivatie!

2021/10/11
De gezondheidscrisis heeft onze manier van werken veranderd. Wat als we dit als een opportuniteit zien om onze leiderschapsstijl te veranderen? Motivatie is één van de hefbomen voor welzijn en prestaties. Hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft en anderen motiveert?  FOD Gezondheid organiseerde hierover een webinar, met Hermina Van Coillie en Peter Preuveneers als moderator. 

De gezondheidscrisis heeft onze manier van werken veranderd en dus ook onze manier van communiceren, managen, mobiliseren,… Wat als we dit als een opportuniteit zien om bewust te worden dat we onze leiderschapsstijl kunnen veranderen?

Motivatie is één van de hefbomen voor welzijn en prestaties. Hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je je collega’s en partners motiveert? 
 
De FOD Gezondheid heeft over dit onderwerp een webinar georganiserd op donderdag 25 november 2021 (14u15-16u15) in aanwezigheid van Dr. Hermina Van CoilliePeter Preuveneers heeft als moderator dit webinar in goede banen geleid. 
 
Hoe zorg je ervoor dat je als individu, en ook je team, topprestaties kunnen neerzetten terwijl jullie vol energie openbloeien en geen stress ervaren? Een deel van het antwoord schuilt in de manier waarop je je motivatie en die van de personen rondom jou stimuleert.
 
In dit webinar heb je kunnen leren hoe je jezelf en de mensen met wie je samenwerkt optimaal motiveert. Zonder controle, macht of status, maar vanuit een diep vertrouwen en echte connectie. Dankzij een tool waar je direct mee aan de slag kan, en niet alleen in je organisatie, maar ook thuis.
 

 
 

BIOGRAFIE VAN DE SPREKERS

Hermina Van Coillie
Dr. Hermina Van Coillie is motivatie-expert, senior consultant en zaakvoerder bij Flourish. Ze begeleidt al jaren teams, leidinggevenden en organisaties, en brengt hen, dankzij de basisprincipes van ZDT (zelfdeterminatietheorie) en verbindende communicatie, naar hun optimaal niveau van functioneren. Niet alleen de medewerkers en leidinggevenden bloeien hierdoor open, maar ook de organisaties en hun klanten plukken de vruchten van haar aanpak.
 
Hermina Van Coillie doctoreerde in 2004 aan de KU Leuven (Kwantitatieve en Persoonlijkheid Psychologie) en werkte nog twee jaar als postdoctoraal onderzoeker aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, waar haar focus lag op individuele verschillen in de beleving van emoties.
 
Ze werkte veertien jaar als onderzoeksexpert in het Securex studiecentrum, waar ze tal van white papers, rapporten, persberichten en wetenschappelijke artikels schreef en vaak opdook in de nationale en regionale pers. Haar onderzoeksthema’s zijn vergrijzing en langer werken, burn-out, welzijn, mobiliteit, flexibiliteit, tijds- en plaatsonafhankelijk werken, werkverslaving, work-life-balance, verloning en leiderschap. Telkens legt ze de link met ZDT. Ze is een veelgevraagd spreekster en geeft vaak lezingen, workshops, trainingen, gastcolleges en masterclasses over haar onderzoeksthema’s. Ze zetelt in de Raad der Wijzen van het ESF en doceert in verschillende HRM-postgraduaatopleidingen (Ehsal Management School, HOGENT, Arteveldehogeschool). Ze is lid van de Adviesraad van het Leuven Mindfulness Centre en is een van de experten bij “Peace For Talent”.
 
Peter Preuveneers
Peter Preuveneers is presentator/moderator en coach public speaking, hij geeft mediatraining en is regisseur. Peter zorgt ervoor dat je voor een publiek of voor een camera sterk staat, spreekt en presteert. Peter werkt praktijkgericht en op maat van elke klant. Hij bereidt je voor op elke mogelijke spreekopdracht: voor 2 of 2.000 toeschouwers en/of voor radio-en tv-interviews. Peter coacht je om zelfbewust, met minder zenuwen maar met meer goesting voor een groep of camera te spreken. Hij geeft tientallen tips vanuit zijn eigen ervaring en know how als ervaren presentator.
 
Peter is bachelor communicatie en journalistiek (PXL) en master multiculturele studies (UG) en beschikt over het VRT stemattest. Hij volgde het vak 'spreken voor publiek' aan de UG. Op 21-jarige leeftijd was hij een leerling van de befaamde spreekdocent Johann Vancoppenolle. Peter presenteerde honderden evenementen in het ganse land. Hij werkte als reportagemaker en modereerde/presenteerde als erkend beroepsjournalist voor VRT, TV Limburg, TV Oost, Event TV en Liberty TV.

Lees hier meer

Dit is een tip van Hermina Van Coillie

Hermina is expert in HQ-motivatie en de zelfdeterminatietheorie, afgestemd op jouw organisatie. Zo helpt zij jou:

Flourish SDT

Hermina Van Coillie
BE 0774.461.262
 
Bruul 27/B000
3220 Holsbeek

Contactgegevens