Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
    :]
    :]

Ontdek Je Volledig Potentieel met
Individuele Coaching

Bij Flourish geloven we in het ontketenen van jouw innerlijke kracht en het bereiken van jouw doelen op een manier die echt resoneert met wie jij bent.

Onze individuele coachingsessies, gebaseerd op de principes van de Zelfdeterminatietheorie, zijn ontworpen om jou te helpen bij het vinden van je eigen drivers, je motivatie, en het versterken van jouw veerkracht en zelfsturend vermogen.

Waarom Kiezen voor Individuele Coaching bij Flourish?

Topcoaches
Onze coaches behoren tot de besten in hun vakgebied. Ze zijn niet alleen experts in de Zelfdeterminatietheorie, maar ook toegewijd aan jouw succes en groei.

Persoonlijke Aandacht
Elke coachingsessie wordt volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en situatie.

Empowerment
Onze aanpak richt zich op het versterken van jouw autonomie, competentie en verbondenheid. We willen dat je niet alleen je doelen bereikt, maar ook zelfvertrouwen ontwikkelt en een gevoel van vervulling ervaart.
 

Resultaatgericht
We geloven in meetbare vooruitgang. Samen stellen we doelen en werken we gestaag naar die doelen toe, met de nodige aanpassingen onderweg om ervoor te zorgen dat je op koers blijft.

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om honger te hebben. Hetzelfde geldt voor je psychologische basisbehoeften.
— Hermina Van Coillie

Hoe Ziet een Ideaal Coachingtraject Eruit?

Bij Flourish werken we niet met een vast aantal sessies, maar richten we ons op een periode van 6 maanden.
Binnen deze periode plannen we net zoveel sessies als nodig is om jouw doelen te bereiken. De eerste sessie dient als kennismaking en het stellen van doelen, terwijl de laatste sessie gewijd is aan het evalueren van de vooruitgang en het afronden van het traject.
Dit flexibele en op maat gemaakte traject zorgt ervoor dat jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Klaar om jouw Reis naar Zelfontdekking te Starten?

Ben je klaar om jouw volledige potentieel te ontgrendelen en een leven te leiden dat in lijn is met wie je werkelijk bent? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen op weg gaan naar een leven vol betekenis, voldoening en succes.

Flourish SDT

Hermina Van Coillie
BE 0774.461.262
 
Bruul 27/B000
3220 Holsbeek

Contactgegevens