Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  :]
  :]

Stap in krachtig leiderschap tijdens de huttentocht door de Alpen

Wandel van 5 tot 11 september van hut naar hut in de Franse Alpen en ontwikkel krachtig leiderschap met groepssessies en één-op-één coachings.

Persoonlijk leiderschap en een zinvol leven

Iedere dag met plezier naar je werk en vol energie thuiskomen. Een droom? Met High-Quality motivatie is het realiteit. Wij gaan samen met  jou tijdens een huttentocht door de Franse Alpen op zoek naar  je diepste kern en jouw HQ-motivatie. Dat doen we!

Oerkracht van zingeving

Wat als het je ontbreekt aan pit en power in de dagelijks drukte? Dan is het tijd om op avontuur te gaan. Met de Flourish huttentocht ga je back-to-basic. Je leert wat jou motiveert en hoe een zinvol leven er voor jou uitziet. Onder begeleiding van professionele coaching tijdens een pittige wandeltocht door de prachtige Franse Alpen.

Je ontdekt jezelf door op pad te gaan met medereizigers. In hoeverre vertrouw je op de ander? En op jezelf? Hoe motiveer je jezelf om die extra stap(pen) te zetten? Tijdens de huttentocht leer je wat persoonlijk leiderschap voor jou inhoudt en hoe je het na de reis inzet in je dagelijks leven.

Jouw ja krijgt pas waarde, als je ook nee durft zeggen.

Ontdek jezelf tijdens de huttentocht

 • Kom in de natuur dichter bij jouw oerkracht
 • Werk aan persoonlijke leerdoelen
 • Ontvlam je pure energiebron
 • Groei tot een betere versie van jezelf

In een adembenemende setting van ruwe natuur werk je samen met groepsgenoten aan jouw intenties, thema's, moeilijkheden, sterktes en vragen. De bergen tonen je wat écht belangrijk is. Geen kans meer om jezelf te misleiden. Ben je nieuwsgierig naar wat je daar daarboven op ‘eenzame’ hoogte zal tegenkomen?

De huttentocht voor avonturiers die:

Zichzelf én de bergen beter willen leren kennen.

Willen weten wat hen écht drijft, wat ze nodig hebben en hoe je dat communiceert.

Hun fysieke en emotionele grenzen willen verkennen.

Persoonlijk leiderschap door High Quality motivatie

Alleen jij, de groep en de krachtige natuur. We slapen in berghutten voorzien van alleen het hoognodige om te leven. Daar herontdek je ten diepste wie je bent. En vind je de sleutel tot jouw persoonlijk leiderschap door middel van High Quality (HQ) motivatie.

Hermina van Coillie haalt het beste in jou naar boven

Hermina van Coillie is dr. in de psychologie. Als motivatie-expert, keynote speaker en PHD docent laat zij ondernemers, coaches, consultants, HR-medewerkers en leidinggevenden kennismaken met de kracht van de zelfdeterminatietheorie. Dit doet ze niet alleen binnen bedrijven, maar ook in de krachtige natuur: op grote hoogte brengt ze de theorie naar de praktijk.

Onze trainers

Manuel

Maak kennis met Manuel, een van de inspirerende coaches die met ons de bergen intrekt. Met een leven vol ervaring en passie leidt hij ons mee op een reis van ontdekking en groei.

Als vader van twee jongvolwassen zonen en een dochter met het syndroom van Down, heeft Manuel diepe verbondenheid met het leven en een uniek begrip van zorgzaamheid, diepgang, transformatie en impact.

Na 25 jaar in de wereld van ondernemerschap, R&D en innovatie te hebben gewerkt, verlegde Manuel zijn koers naar zijn diepere passies: shamanisme, bodywork, en systemisch werk, zoals organisatie- en familieopstellingen. Hij gaat ook aan de slag met patronen die vroeger wel, maar nu misschien niet meer zo zinvol zijn. Patronen die misschien nu nog onbewust hun werk doen, maar die je tegenhouden om helemaal te floreren. Jouw innerlijke kind mag zich helemaal laten zien daar in de hoge bergen. 

Zijn energie straalt zachtheid, liefde en speelsheid uit, en hij tilt elk gesprek en elke aanraking naar nieuwe hoogten en diepten.

Manuel deelt graag zijn kennis en ervaring, van chi gong tot ademwerk (Wim Hof), systemisch werk en bodywork. Zijn begeleiding biedt een rijke en gevarieerde ervaring, zowel fysiek als emotioneel. Hij begeleidt je met de glimlach (en enkel als jij hier klaar voor bent) elk koud gletsjermeer in.

Manuel staat helemaal klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke ontdekkingstocht, als krachtige spaceholder, wijze gids of gewoon een toffe metgezel voor je reis naar de bergen.

Sluit je aan bij ons en laat je mede door Manuel begeleiden naar de diepten van de natuur en de hoogten van je eigen innerlijke wereld.

Winnie

Winnie, met meer dan 20 jaar ervaring als pionier en holistisch dierenarts, komt ook met ons de bergen in als gids en coach. Haar toewijding aan natuurlijke gezondheid voor mens en dier, gekenmerkt door een zorgvuldig samengesteld aanbod van kruiden, etherische oliën, homeopathie, en meer, heeft haar een reputatie van expertise opgeleverd. Maar haar reis stopte daar niet.

Gedreven door een passie voor 'natuurlijk gezond blijven', heeft Winnie haar integrale pad voortgezet met gezonde voeding, koudebaden, vrouwenwerk, tantra, opstellingswerk, en plantmedicijnen. Nu, als druïde, leidt ze anderen in een holistische levensstijl, waarbij low-tox leven centraal staat.

Winnie's gereedschapskist is uitgebreid en divers, en haar pad heeft haar geleid tot een schat aan kennis over gezondheid, welzijn, en persoonlijke ontwikkeling. Naast haar toewijding aan welzijn, is Winnie ook moeder van twee zonen en een dochter, die samen met haar de wereld in al haar wonderen verkennen. Als gids en coach in de bergen zal Winnie niet alleen onze reis leiden, maar ook een bron van inspiratie en begeleiding zijn terwijl we ons pad verkennen en onze persoonlijke reizen door de bergen maken.

Maarten

Maarten, de man die mijn hart heeft veroverd en me elke dag doet stralen en lachen, zal ook deel uitmaken van deze fantastische reis. Zijn fysieke paraatheid en jeugdig enthousiasme nemen jou en het hele team mee op sleeptouw. Zijn hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat hij niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, zelf deel te nemen aan de actie, en anderen te ondersteunen waar nodig. Door zijn sterk luisterend vermogen kan hij de behoeften en zorgen van jou en het hele team inschatten en creatieve, leuke en innovatieve oplossingen bieden.

Maarten prikkelt en spiegelt, hij stimuleert en inspireert, en hij zal niet aarzelen om jullie aan te sporen, te ondersteunen, uit te dagen, te laten lachen en te laten groeien tijdens deze reis. Spreek hem gerust aan als je even een duwtje in de rug nodig hebt en een peptalk kan gebruiken om net dat stukje extra van 'jezelf' te geven. Hij zal je met een glimlach, 'zachte of stevigere' woorden toespreken naargelang de situatie en waar jij nood aan hebt.

Samen zorgen we voor een onvergetelijke reis vol avontuur, groei en succes. Let's do this together as a team! 👊

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen met het ABC-model

Hermina heeft samen met Anja van den Broeck het boek Motiveren zonder te controleren geschreven. Hierin schrijft ze over het ABC-model. Mensen hebben op psychologisch vlak behoefte aan

 • Autonomie
 • VerBinding
 • Competentie

Je gaat op huttentocht en neemt terug naar huis mee

 • De oerkracht die je aanzet tot het behalen van je doelen en persoonlijk succes
 • De competentie van krachtig en authentiek leiderschap 
 • ABC-taal: Verbindende communicatie 
 • Zelfdeterminatiekennis in je rugzak
 • High-Quality motivatie 
 • Een bron van hernieuwde energie
 • Kracht van de mind en emoties
 • Grenzen (kennen, voelen en aangeven)​ 
 • Structuur (versus chaos)​
 • Opvolging (versus controle)​ 
 • Weten wat je nodig hebt en hoe je dit uitspreekt
 • Psychologische veiligheid 
 • Het avontuur van je leven

Ga jij mee op avontuur?

De huttentocht is een prachtig avontuur waar je de Franse Alpen én jezelf goed leert kennen. Door middel van persoonlijke coaching en groepssessies werk jij aan jouw leiderschap. Voel jij de kriebel voor dit avontuur?

Flourish SDT

Hermina Van Coillie
BE 0774.461.262
 
Bruul 27/B000
3220 Holsbeek

Contactgegevens